Ügyfélszolgálat: +36(30)563-6134 (9 - 14 óráig)

Erotikavásár
Yerba Market

Yerba Market

(0 termék)

A Yerba Market egy lengyel tea importőr akik főleg egzotikus Dél-Amerikából származó teákat forgalmaznak, többek között maté teákat. A maté teák jellemzően a kávé és a tea között helyezkednek el félúton az ízüket tekintve. A maté teák élénkítenek, zsírt égetnek és csökkentik a vércukor szintet is.

Számos pozitív egészségügyi hatása miatt Dél-Amerikában nemzeti italnak számít a yerba mate tea.

A Yerba Market több gyártó maté teáit forgalmazza Európában, többek között a Green Mate Tea, El Pajaro és a Taragui gyártók termékeit.

A Green Mate Tea rendelkezik a legszélesebb termékpalettával, több, mint 20 különböző egzotikus íz található meg a termékpalettán, amikből a legnépszerűbb yerbák a következőek:

Green Mate Tea Detox

Green Mate Tea Energy

Green Mate Tea Fitness

Green Mate Tea Frutas

Green Mate Tea Fuerte

Green Mate Tea Guarana

 

A Green Mate Tea mellett a Taragui egy konzervatívabb ízvilágot tükröző, de szintén minőségi maté tea. Elérhető Naranja de Oriente és Pera Mediterranea ízben, azaz narancsos és körtés maté tea formájában.

 

A Yerba Market által forgalmazott harmadik gyártó az El Pajaro, mely a legmagasabb minőséget és árat is képviseli. Ez csak egy ízben érhető el, de azoknak ajánljuk akik a bio élelmiszereket preferálják. Az El Pajaro Elaborada egy organikus maté tea, mely termesztése során nem használtak trágyát, vegyszereket, gyomirtókat, csak természetes anyagokat használtak fel.

 

Összeállítottunk a különböző ízesítésű maté teákból kóstoló pakkokat is, hogy aki ki szeretne több ízt próbálni az bátran megtehesse és ezt árbeli kedvezménnyel jutalmazzuk.

 

A maté tea szigorúan véve nem tea, mert az Ilex paraguarensis leveleiből készül, nem a Camelia sinensis. Már a 16. századból vannak feljegyzések, hogy a jezsuita papok itták éhségük csillapítására és szellemi frissességük megőrzésére.

 

Európában a maté tea kedvező élettani hatásai ellenére még nem túl elterjedt, de egyre népszerűbb. A Kapszulacenter elhivatott, hogy a tea fogyasztását minél szélesebb körben népszerűsítse és megismertesse a magyar tea és kávé fogyasztókkal.

Hagyományosan a maté teát bombillával a maté tökből fogyasztják, de mint minden szálas teát simán megfőzve és leszűrve is nyugodt szívvel lehet fogyasztani. Fontos, hogy ne forrásban lévő vízbe, hanem 70-80 fokos forró vízbe áztassuk a maté növény leveleit.

Prémium jellege és egészséges volta miatt a maté tea ajándéknak is kiváló.

Bármilyen maté tea elkészítésével, fogyasztásával vagy hatásával kapcsolatos kérdés esetén állunk rendelkezésre az info kukac kapszulacenter.hu e-mailen.

Pozíció
Név (emelkedő)
Név (csökkenő)
Ár (emelkedő)
Ár (csökkenő)
Dátum (emelkedő)
Értékelés
Népszerűség
Készlet
töltés

TÖLTÉS