Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Erotikavásár

Fizetési és szállítási információk

2022-09-16 19:51

Csomagjainkat a Magyar Posta MPL futárszolgálata szállítja. A szállítási idő a csomag feladását követően általában 1-2 munkanap.

20.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás az egész ország területén ingyenes.

Szállítási árak

Szállítási célpont Előre utalással Utánvéttel
 

Személyes átvétel (minden munkanap 10:00 - 14:00-ig)

ingyenes ingyenes
  Házhozszállítás (MPL futárral): a csomagot házhoz viszi az futár és ezt ajánlottan csak ön veheti át. Lehetőség van a postán maradó küldeményként kérni a csomagot, ekkor a posta címét kell megadni, ahol személyesen veheti át a küldeményt. 1190 Ft 1590 Ft

Posta ponton: ha postapontra kéri a csomagját, ott 5-10 napig megőrzik azt, amelyet személyesen vehet át. 

1190 Ft 1590 Ft

MOL postaponton: személyesen a MOL kutakon is átveheti csomagját, amely kutak nagy előnye hogy 0-24 nyitva tartanak, így bármikor átvetők a küldemények. 

1190 Ft 1590 Ft

Coop áruházban: a coop áruházakban nyitvatartási időben bármikor átveheti a megrendelt csomagját. 1190 Ft 1590 Ft

 

Csomagautomatánál: a csomagautomata a legolcsóbb és egyik legpraktikusabb átvételi pont. Az automatáknál nincs várakozási idő, 0-24 átvehető a küldemény és maximálisan diszkrét. Az automatában a csomagot 2 napig őrzik, ha ezt nem tudja átvenni akkor a csomagot az egyik közeli postára szállítják át, amelyről értesítést küldenek.

1090 Ft 1490 Ft

A rendelés, csomagfeladás és szállítás menete

A kosárba helyezett termékek megrendelése a kosár gombbal indítható (a szolgáltatási feltételek elfogadása mellett). A megrendelés befejezéséhez töltse ki a szükséges adatokat, válaszza ki a szállítási és fizetési módokat, majd a rendelés összesítő átnézése után véglegesítse a rendelését a megerősítés gomb segítségével. A megrendlésről értesítő emailt kap.

Amennyiben a termék adatlapján az szerepel, hogy "raktáron", abban az esetben a délután 14.00 óráig beérkező megrendeléseket még aznap postára adjuk. A postákon napi egyszer (általában zárás után) viszik tovább a csomagokat. A postára adást követő nap a posta (MPL) értesítő levelet küld a rendszerünknek az előző napi tranzakciókról (feldolgozták vagy teljesítettek szállítási kérelmet), amelyet egy autómata rendszer naplóz és értesítést küld a vásárlónak (szállításra átadva / kiszállítva). A szállítási értesítő tartalmazza a követési kódot is, melynek segítségével nyomonkövetheti csomagja útját.

MPL szállítás

Csomagautómatás rendelés esetén a csomagot egy SMS-ben kapott azonosítóval és az ön telefonszámának megadásával tudja átvenni. A telefonszámát a megrendelés során szükséges megadni.

Az MPL postapontokat és csomagautómatákat a következő linken nézheti meg: postapontok.

Az MPL csomagokat a következő linken követheti: követés.

Várható szállítási idő

A megrendlés és a csomag előrelátható érkezését a következő táblázat foglalja össze:

Megrendelés napja (14.00 óráig) Előrelátható érkezés napja
Hétfő Kedd
Kedd Szerda
Szerda Csütörtök
Csütörtök Péntek
Péntek Hétfő
Szombat Kedd
Vasárnap Kedd

Előre utalásos fizetés

Előre utalás választása esetén kérjük a következő bankszámlaszámra utalja a szállítással és áfával növelt összeget:

Teljes név Bende Online Média kft.
Számlavezető bank neve   K&H Bank Zrt.
Bankszámlaszám 10402018-50526749-87491003  

Kérjük a megjegyzés rovatba tüntesse fel a rendelésének számát.

Külföldi szállítás

A külföldi szállítás telefonos egyeztetés alapján történik. Európán belül a várható szállítási díj 1990 Ft. Külföldi szállítás esetén előre utalást kérünk.

Telefonos és Emailes rendelés

Természetesen lehetőség van mind telefonon, mind email-ben megrendelést leadni. Amennyiben levélben rendeli meg a kívánt termékeket, kérjük a termék neve és darabszáma mellett adja meg saját elérhetőségét (telefonszám, email cím) és a szállítási címet. Amennyiben a számlázási címe eltér a szállítási címtől, akkor azt is szükséges megadni.

Email cím: info@erotikavasar.hu

Telefon: +36304516801

töltés

TÖLTÉS