Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Erotikavásár

Vibrátor kisokos - segítünk műpéniszt választani

vibrátor

Vibrátorok már 990 Ft-tól, minden anyagból, mint szilikon, zselé, gumi, üveg, akril és vibrátorok minden típusból, mint rezgő, csiklóizgató, G-pont izgató, anális vagy szimpla. Nézzen körbe vibrátor kínálatunkban és rendelje meg a kedvére valót. 1 500 darabos raktárkészletünkkel az ország egyik legnagyobb szexshop kínálatával rendelkezünk, termékeink nagy része raktárkészleten van, így a szállítási idő 1-3 munkanap jelemzően. A hatalmas választék mellett kiváló, azaz olcsó árak jellemzik online budapesti webáruházunkat.

Vibrátor fajták

Dildók

Ezek a legegyszerűbb gyártmányok, melyek rendszerint a legolcsóbbak is. A pénisz helyettesítőére szolgálnak. Anyaga többnyire szilikon, de vannak fém dildók, zselés dildók és üvegből is készülnek. Egy speciális típusa a dildóknak a két végű dildó, amit két hölgy is használhat egyszerre. A dildók nem vibrálnak, azaz nem vibrátorok, ezért külön alkategóriát kaptak az erotikus kellékek kategóriában.

A vibrátor a dildók egy továbbfejlesztett változata, ami képes rezegni elem vagy egy beépített és tölthető akksi segítségével. Ezek szintén műanyagok, szilikonosak vagy fémből készülnek. Üvegből viszont nincsen.

Klasszikus rúdvibrátorok

Ezek leggyakrabban fémből vannak, ritkábban műanyagból. Formájukban és funkciójukban hasonlítanak a péniszre, de általában sima a felületük és a színük sem emlékeztet az emberi hímvesszőre. Ezek azonban semmit nem vonnak le a használati értékükből és abból az szex örömből - felejthetetlen élvezetet nyújtanak -, amit biztosítani tudnak. Nem ritkán arany színűek, fényesek és nagyon elegáns benyomást tesznek.

Élethű vibrátorok

Az élethű, azaz realisztikus vibrátorok már kinézetre is megszólalásig hasonítanak az igazi hímvesszőre. Nem feltétlen egyenesek, kis görbületet szoktak bele tenni, az oldalára ereket tesznek és a makk is élethűre meg van formázva. A színe jellemzően rózsaszín vagy valamilyen élethű/semleges színű a hatás kedvéért. Általában anyagukat tekintve szilikonból készülnek és ez a kategória az egyik legdrágább, de egyben legminőségibb kategória is.

Nonfiguratív vibrátorok (csikló vibrátor, G pont vibrátor, klitoriszkaros vibrátor)

Ez a kategória már egy továbbfejlesztett alkategóriája a vibrátoroknak, mely meghaladta az előző kettőt, de konzervatívabbak számára már akár túl is haladta az igényelt tulajdonságokat.

Ebbe a kategóriába tartoznak például a csiklóizgatók, amik a behatolással párhuzamosan stimulálják a csiklót is. További extrább változat a G-pont stimuláló vibrátor, ami a formája és görbülete folytán képes izgatni a női G-pontot ezáltal magasabb kéjérzetet biztosítani. A két alkategória akár kombinálható is, vannak olyan speciális nonfiguratív játkészerek, amik egyszerre stimulálják a G-pontot és a csiklót is, így hatalmas élvezetet nyújtva.

A csiklóizgató vibrátorokat más néven jackrabbit vibrátoroknak, nyúl vibrátoroknak vagy rampant rabbit vibrátoroknak is hívják.

Anál vibrátor

A műpéniszeknek ez egy réteg csoportja, mely az anális behatolásra lett kialakítva. Jellemzően rövidebbek és keskenyebbek, mint a hüvelybe való behatolásra kialakított dildók. Ennek a kategóriának is vannak speciális alkategóriái, mint például a golyósorok, popsidugók vagy a férfiaknak kialakított prosztata masszírozó szexeszközök.

Egyéb vibrátor fajták

Számos speciális célra kifejlesztett eszközt forgalmaznak még melyek a fenti kategórizálásba nem illeszthetőek pontosan, de széles fogyasztói igényt szolgálnak ki. Ilyenek például a vízálló vibrátorok, melyek akár kádban vagy zuhany alatt is használhatóak.

Vannak még az un. vibrációs szerelemtojások (love egg), melyek a tojás formájúak, a csikló izgatására szolgálnak, de a hüvelybe is beilleszthetőek.

A zsebrakéta vagy angolul pocket rocket a mellbimbók és a csikló izgatására szolgál, hüvelyi maszturbálásra kevéssé alkalmas.

Vannak még az ún. álcázott vibrátorok, melyek hétköznapi tárgyaknak látszódnak, mint például rúzs vagy mobiltelefon. Ezek inkább jópofák, de plusz funkciójuk nincsen. Például egy leánybúcsún lehetnek jók ajándéknak.

Egy speciális fajtája a pillangó vibrátor mely lábra vagy derékra erősíthető és kéz használata nélkül lehet vele maszturbálni.

Egyfajta vibrátor a rezgő péniszgyűrű is mely a péniszre erősítve képes stimulálni a csiklót.

A hypoallergéneknek készült eszközök kifejezetten azoknak készülnek, akik érzékenyek az intim területeken és nem szeretnék, ha irritáló anyagokkal találkozna a bőrök ezen kényes területeken. A hypoallergéneknek készült vibrátorok esetében semmilyen allergiás reakciótól nem kell tartani a használójának. Ezek allergéneket nem tartalmazó szilikonból készülnek.

Vibrátor rendelés előtt mindenképpen döntse el, milyen célra szeretne erotikus eszközt vásárolni.

A vibrátor használata

A vibrátorok használata minden nő számára más és más, azonban pár tanácsot érdemes megfontolni:

 • Válassza ki az önnek legmegfelelőbb alakú vibrátort (rúd-, élethű, stb). A legtöbb ilyen eszköz klitorisz stimulálására készül, míg néhány a belső terület izgatásra, jellemzően a G-pont eléréséhez.
 • Válasszon olyan eszközt, amelyen állítható a vibráció ersőssége.
 • Használat előtt hangolódjon rá a témára, újságok, filmek, stb segítségével.
 • Mindig használjon megfelelő mennyiségű síkosítót.
 • Kezdje lassan a stimulációt
 • Használja a párkapcsolat és a nemi élet színesítésére
 • Mindig mossa el az eszközt a használat után 

Milyen anyagból készülhetnek a vibrátorok?

A különböző anyagokból készült vibrátoroknak vannak előnyei és hátrányai is. Abszolut legjobbat nem lehet kinevezni, mert mindegyik anyag más és más használat mellett a legjobb.

 • szilikon vibrátor: orvosi szilikonból készülnek, nem allergének, bőrbarátak, ezeknek van talán a legpéniszszerűbb érzése illetve könnyen tisztíthatóak. Hátránya, hogy szilikonos sikosítókkal nem kombinálhatóak, mert az kárt tesz benne.
 • zselés vibrátor: ez veszi át leggyorsabban a test hőmérsékletét, rugalmasak és élethűek. Hátránya, hogy erős az illatuk, nem vezetik jól a rezgést és óvszer nélkül nem ajánlott mással megosztani egy zselés vibrátort.
 • műanyag (PVC) vibrátor: könnyű a tisztítása, ez vezeti a legjobbana rezgést, a legerőteljesebb vibrálásra a műanyag képes, ebben még veri a zselés társait is. Viszont túl kemény lehet és rugalmatlan, egy szilikonos társa élethűbb és péniszszerűbben viselkedik.
 • üveg- és akril vibrátor: ezek a legtartósabbak, prémium benyomást keltenek, szagtalanok és nem irritálják a bőrt de eleinte hideg érzés keltenek, idő kell míg felveszik a testhőmérsékletet és ritkán van vibra funkció rajtuk.
 • natur skin vibrátor: selymes és puha a tapintása, egy cyberskin nevű anyag borítja, nagyon hasonlatos a bőrhöz a tapintása. Sajnos vonzza a port, így a tisztítása kulcs kérdés. Egy szaténtáskával át lehet hidalni a tárolásbeli problémákat.
 • latex és gumi vibrátor: szilárdabb, mint a zselés, a műanyag vibrátorokhoz hasonlóan jól vezeti a rezgés, ezek is elsősorban a csikló izgatására lettek tervezve. Gumira és latexre érzékenyek ne használják. Az első használatkor kellemetlen gumiszaga van, ami a mosások alkalmával folyamatosan gynegül, míg idővel teljesen megszünik.

Az 1500 ilyen erotikus eszközt tartalmazó webshopunk választékában számos elismert márkát megtalál, mint LyBaile, H2O, Bathboy, All American Man, Pretty Love, Deep Exploration, JoyDivision, We-vibe, Smile, Fetish therapy, Close2You és You2Toys vibrátorok.

Mi alapján vásároljon vibrátort?

Első kérdés, amit fel kell tenni, hogy szükség van-e a rezgés funkcióra. Amennyiben nincsen akkor a dildó egy egyszerűbb és olcsóbb választás, ha szükséges akkor a vibrátorok közt érdemes keresni. Fontos megjegyezni azonban, hogy a vibrátorok kikapcsolt állapotban is használhatóak, vagyis legalább annyit tudnak mint a dildók, de ugyanazt pontosan tudják produkálni.

Következő fontos kérdés a méret. Fontos tisztában lennie a vásárlónak a saját anatómiájával. Hölgyek is eltérő méretű hüvelylyel rendelkeznek, a szűkebb hölgyeknek kisebb és vékonyabb vibrátorok, mint az öblösebbeknek, vagy azoknak akik már túl vannak akár több szülésen, azoknak akár méretesebb vibrator ajánlható. A vibrátor méretek jellemzően kis 12-13 centiméteres mérettől indulnak és felmennek egészen az extrém 25-30 centiméteres méretekig. A 25 és afeletti méretek azonban inkább csak vicces ajándéknak szoktak elkelni, de csak a legritkább esetben tényleges használatra. A legnépszerűbbek a 15-18 centiméteres műpéniszek.

A kiválasztás során fontos szempont még annak élethűsége és az anyaga. Az élethűbb és érzetre is péniszszerűbb darabok jellemzően zselés vagy a szilikon vibrátorok, de van aki kifejezetten a fémből készült darabokat kedveli. A szilikon, zselé, TPE és TPR vibrátorok puhábbak, míg a műanyag, akril vagy üveg keményebb. A zselés és zsilikon eszközök legnagyobb előnye, hogy a test hőmérsékletét gyorsan felveszik.

Számít a kiválasztásnál, hogy a vásárló mennyire rendelkezik fejlett szexuális kultúrával és mennyire konzervatív vagy bevállalós. A konzervatívabbaknak az élethű, szilikon dildókat javasoljuk, míg a nyitottabbaknak, akik szeretnek újítani a G-pont és csikló stimuláló, szilikon vibrátorokat.

Fontos lépés a megfelelő anyagi keret kiválasztása, vagyis mennyi pénzt szánunk vibrátor vásárlásra. 3 000 Ft-ért már kaphatóak egyszerűbb, belépő modellek, míg a határ a csillagos ég, de józan igények kielégítésére 30 000 Ft feletti ár már a nem érdemes kategória.

Az elemek mérete is kulcskérdés a választás során. Az  AA elemes vibrátorok a legerősebbek, míg a AAA elemesek sokkal gyengébben rezegnek, így célszerűbb legalább AA elemmel müködő vibriket rendelni. A legerősebbek természetesen az akkumulátorosak, melyek a legerősebb stimulációs képesek biztosítani, USB-ről is működnek és nem szükséges havonta új elemet venni beléjük.

Tisztítás és karbantartás

 • Mindig tiszta és steril vibrátorral kezdjünk maszturbálni. Ezért használat előtt és után tisztítsuk meg, hogy steril legyen. Mégicsak az egyik leghigiénikusabb szervhez érünk hozzá.
 • Vízbázisú síkosító használata javasolt, mert a szilikonos akár tönkre is teheti a vibriket.
 • Tárold a vibrátort zárt helyen, hogy ne érintkezzen más tárgyakkal, amik kárt tehetnek benne.

A vibrátorok történelme

A vibrátort Kelsey Stinner találta fel, aki stresszoldás gyanánt kézzel elégítette ki női pacienseit, de szerette volna megkönnyíteni a munkáját az 1880-as években. A vibrátorok piacra kerülése először 1902-ben történt és a 20-as évekre kezdett elterjedni. Az elektromos vibrátor az 5. elektromos piacra dobott termék volt az USA-ban a varrógép, ventilátor, tea főző és a kenyérpirító után. A 2011-ben bemutatott Hiztéria című film is ennek feltalálásáról szól. A feltalálás oka az akkut női depresszió, feszültség és levertség volt, amit a szexuális kielégületlenség okozott.

Ma Magyarországon abszolút legális a vibrátorok használata de az USA-ban számos államban, például Texasban, Missouriban, Alabamaban, Indianaban, Mississipiben, Massachusettsben tiltott a vibrátorok vásárlása. Texasban például csak akkor vásárolható, ha a vevő kitölt egy nyilatkozatot, hogy csak oktatási célokra használja.

Gyakori kérdések

Mi a különbség a dildó és a vibrátor között?

Sokan szinonimaként használják a műpénisz, a vibrátor és dildó kifejezéseket, pedig nem ugyanarról van szó. A műpénisz a gyüjtőnév, aminek két fajtája van. A hagyományos eszköz a dildó, ami a férfi péniszt hivatott helyettesíteni maszturbálás során. A vibrátor ezzel szemben rendelkezik rezgő funkcióval, ami kis mértékben rezegteti az eszközt, ezáltal intenzívebb élményt biztosít használójának és akár a csikló izgatására is használható. Vibrátorral sokan erőteljesebb orgazmust élnek át, mint kézi izgatással. Szexuálterapeuták kifejezetten ajánlják a vibrátor vásárlást azoknak akik nehezen képesek elérni az orgazmust.

Milyen elemek szükségesek a vibrátorokhoz?

A vibrátorok zöme elemes és a csomagolások nem tartalmaznak elemet. Gyakrabban AA, ritkábban AAA elemmel működnek. Ritkán tartalmaz a csomagolás elemet, de pár vibrátor típus akkumulátoros és USB-csatlakozóról tölthető is. 

Garanciálisak a vibrátorok?

Igen, a törvényileg garantált jótállást biztosítják a forgalmazók a termékekere.

Vízállóak a vibrátorok?

Vegyes az összkép, a szilikonos és zselés vibrátorok a tömítésnek hála általában zuhany alatt és kádban is használhatóak, míg a PVC és műanyag vibrátorok általában nem vízhatlanok.

Milyen vibrátor ajánlott kezdőknek?

Elsőre kisebb méretű 12-16 centis, csiklóvibrátorokat ajánljunk a vibrikkel ismerkedő hölgyeknek, mert ezekkel a legkönnyebb elérni az orgazmust. Nagyobb méretű, G-pont vagy kétágú vibrátorokat csak tapasztaltabb használóknak ajánlunk.

Használhatók a vibrátorok síkosítókkal?

Javasoljuk vibrátorainkhoz használjon síkosítót is. Azonban fontos megemlíteni, hogy szilikonos és zselés vibrátorokhoz vízbázis alapú sikosító javasolt, mert a szilikonosak akár tönkre is tehetik az eszközt, ráadásul használatukkal nehezebben tisztíthatóak.

Mennyire elterjedtek a vibrátorok?

A Harper`s magazin által az USA-ban végzett 2006-os felmérés alapján a feénőtt nők 46%-arendelkezett vibrátorral. Magyarországon is a becsült használat a szexuálisan aktív, női népesség körében 50% körüli lehet.

Hozzászólások

Új hozzászólás
  töltés

  TÖLTÉS