Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Erotikavásár

Top 10 óvszer

TOP 10 óvszer

A közhiedelem szerint már az időszámítás előtt 1000 évvel is léteztek óvszerek. Több ezer évvel később a design drámaian javult, annak érdekében, hogy a hatékonyság, a biztonság és a fizikai élmény növekedjen. Az óvszer anyaga lehet latex, poliuretán, poliizoprén, AT-10 gyanta és báránybél. Egy-egy ilyen a népszerű és viszonylag olcsó fogamzásgátló lehet bordázott, ízesített, foszforeszkáló, extra vékony vagy vastag, síkosított és így tovább. Úgy tűnik, hogy kaphatók azok az óvszer fajták, amiket csak el lehet képzelni - és néhány még a képzeleten is túl - a boltok polcain. A TOP 10, azaz legjobb óvszerek a a biztonság és a hatékonyság alapján lettek rangsorolva.

 

Crown Skinless Skin

A Crown Skinless Skin természetes latex gumi óvszer, amely hihetetlenül vékony, mégis nagyon stabil. Vékony természete a férfiaknak fokozzott szexuális érzékelést ad, míg a nők örömmel vehetik, hogy partnerük és köztük nincs szinte semmi, alig érezhetik az óvszert.

Crown óvszerLifeStyles SKYN

A LifeStyles SKYN óvszer, amelyet az új, nem latex poliizoprén anyagból készítettek, fokozza az érzékenységet, mert imitálja az óvszermentes szexet. Síkosítóval vannak ellátva, így élvezetesebb a szexuális együttlét mindkét partner számára. A kondom lágy és rugalmas is, így jól követik a hímvessző formáját. Végül, de nem elhanyagolható, hogy nincs kellemetlen latex szaga.

skyn elite óvszer

LifeStyles DoublePlay

A DoublePlay óvszer, amit a LifeStyles készít teljesen követi a pénisz alakját, felül bordázott, míg alul pontozott, hogy növelje a nő élvezetét. Biztos győzelem mind a nő, mind férfi számára.

LifeStyles DoublePlay óvszer

Trojan Extended Pleasure

A Trojan elékszítette a Extended Pleasure óvszerét magömlés késleltető (benzocain) síkosítóval, hogy csökkentse az idő előtti ejakuláció esélyeit. A síkosító csökkenti a súrlódást is és így kényelmesebbé teszi a szexuális együttlétet a párnak. Ez az óvszer a célját remekül szolgálja, így nem ajánlott olyan párok számára, akiknek eddig sem volt korábbi magömlés problémája.

Trojan Extended Pleasure óvszer

Trojan Supra

A Trojan Supra óvszer egy nagyon vékony mikro-poliuretánból készült kondom, amely lehetővé teszi mindkét partner számára, hogy több hőt érzünk egymás testéből. A terhesség elleni védelem érdekében spermicides síkosítóval van ellátva. Biztonságos víz alapú síkosító használata tovább csökkenti az óvszer szakadás és ezzel együtt a nem kívánt terhesség esélyeit.

Trojan Supra óvszer

Durex Extra Sensitive

A Durex Extra Sensitive óvszer egy extra érzékeny kondom, vékony a megnövekedett érzékenységhez, de jól síkosított, így a szakadás esélye jóval csekélyebb. Ezeknek az óvszereknek a feje kissé szélesebb az átlagos a fejnél, ami növeli az örömöt.

Durex Extra Sensitive óvszer

LifeStyles His n` Her

A LifeStyles His n` Her óvszer bordázott felületet kínál, hogy javítsa az a nők szexuális örömét, és extra széles feje van, hogy az óvszer viselése kényelmesebb legyen a férfi számára. A hozzáadott síkosító fokozza az elégedettséget mindkét fél számára.

LifeStyles His n Her óvszer

Kimono Microthin

A Kimono Microthin óvszer valóban mikrohéjszerű, természetes latexgumi anyagból készül. Olyan alakjuk is van, amely jobban követi a pénisz alakját, hogy jobban illeszkedjen a férfihoz. Saját tesztjeik szerint nagyon biztonságosak, annak ellenére, hogy milyen vékonyak.

Kimono Microthin óvszer

Inspiral

Az Inspiral óvszereket speciális, csavarodó kagylószerkezettel hozták létre, amely kellemes érzést biztosít, mivel dörzsöli és csúszik az érzékeny idegvégződéseknél mindkét partner esetében. A Rip n Roll, az online óvszer bolt, az első számú óvszerként rangsorolja.

Inspiral óvszer

Beyond Seven

A Shepherlon néven ismert latexből készült Beyond Seven óvszer határozottan szűk, hogy tökéletesen illeszkedjen a férfi nemi szervhez. Ugyanakkor nagyon vékony és nagyon erős annak érdekében, hogy az örömnek nem legyen semmi akadálya.

Beyond Seven óvszer

 

Ez lett volna a TOP 10 óvszer fajta, amelyek megítélése természetesen szubjektív, de reméljük összeállításunk sokak számára felkeltette az érdeklődést a különleges és biztonságos óvszerek iránt.

 

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS