Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Erotikavásár

Válaszd a megfelelő méretű óvszert

kondom

Mindannyian tudjuk, hogy milyen fontos az óvszer a biztonságos szexhez, de viselete nem mindig kényelmes. Eddig. A bostoni székhelyű Global Protection Corp új kondomjainak köszönhetően a férfiaknak lehetősége lesz arra, hogy olyan óvszert válasszanak, amely testreszabott.

A myONE Perfect Fit kondom család 60 méretet tartalmaz, 10 különböző hosszúságban és kilenc kerületben, a New York Times beszámolója szerint. Más szóval, mindenkinek van valami, ami jó áll. Alleluja!

Az óvszerek 4.9 és 9.4 hüvelyk közötti tartományban kaphatóak, 3.5 és 5 hüvelyk közötti kerülettel. A tökéletes illeszkedés elérése érdekében a cég egy "FitKit"-et állít elő, amely egy nyomtatható mérőeszköz (a méreteket véletlenszerű betűkkel és számokkal jelöli, nem pedig tényleges méretekkel).

A vállalat ezután ingyenes mintát biztosít annak érdekében, hogy a tökéletesen illeszkedő óvszert megtaláljuk, és ezután az ügyfelek akár egyszeri vásárlással, akár havi előfizetéssel (minden megrendelés diszkrét csomagolásban érkezik) rendelhetnek belőle. Az óvszer költségei 66 centtől kezdődnek darabonként a 24-es csomagolás esetén, és 1.66$ / darab hatos csomagban.

A koncepció akár vízválasztó is lehet az óvszerhasználat növekedésében - egy nemrégiben készült szövetségi tanulmány szerint az amerikai férfiak egyharmada használ csak óvszert, és a többiek panasza az óvszerrel kapcsolatban általában összefüggésbe hozható a kényelmetlen illeszkedéssel. 

A Times szerint a szokásos óvszer mérete általában 6.69 hüvelyk hosszú volt, még akkor is, ha a vizsgálatok az átlagos merev pénisz méretét egy hüvelykkel rövidebbnek definiálták - ami nyilvánvalóan okozhat némi problémát az óvszer kényelmes viseletében.

 

TheyFit óvszer TheyFit One óvszer

 

"Az óvszer eredeti ötlete az volt, hogy elég hosszú legyen ahhoz, hogy illeszkedjen a legtöbb férfihoz, és a felesleget csak hagyjuk feltekerve" - mondta Debby Herbenick, az Indiana Egyetem szexuális egészségügyi szakembere. Herbenick 1661 amerikai férfi méreteinek tanulmányozása során megállpította, hogy az átlagos péniszhossz 5.57 hüvelyk (14.14 cm) volt, és a résztvevők 83%-a esetében a hímvessző hossza rövidebb volt, mint a szokásos óvszerméret.

Annak ellenére, hogy a felesleges latex feltekerhető, a férfiak sokszor panaszkodtak, hogy az óvszer elcsúszik vagy túl szoros lesz annak ellenére, hogy nagyobb méretű mint szükséges lenne, köszönhetően a latex csomóknak a gumi alján.

2011-ben jelentek meg először Európában az egyedülálló, személyre szabható óvszerek, amelyeket az TheyFit cég gyárt. A Global Protection megszerezte az TheyFit-t, és évek óta dolgozik az FDA-val és más közegészségügyi szervezetekkel, hogy elindítsa a termék gyártását az USA-ban. A csúszás a szigorú vizsgálati előírásoknak köszönhető, amely biztosítja, hogy az óvszer tökéletes minőségű legyen.

Mivel a Global Protection zöld utat kapott, a fogadtatás ígéretes: a cég elnöke, Davin Wedel elmondta a Timesnak, hogy már a megrendeléstől számított 60 órán belül több megrendeléset kaptak minden méretből. Másfelől elismeri, hogy még mindig sok dolgunk van, főleg azért, mert az óvszer viseletétől még mindig óckodnak az emberek, de remélik, hogy ez változni fog, köszönhetően a szeméyre szabható óvszreknek és annak, hogy közben szorosan együttműködnek a közegészségügyi szervezetekkel.

Tehát már nincs semmi kifogás a biztonságos szex ellen!

A gyártó oldala: theyFit

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS