Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Erotikavásár

Szex társasjátékok felnőtteknek. Mik is ezek?

szex társasjáték és felnőtt társas

Sokan felhúzzák a szemöldöküket a szex társasjátékok szó hallatán, pedig nem egy ördögtől való dologról van szó. A mai szabadabb felfogásban nem tabu a szex és az ezzel kapcsolatos lazább felfogás.

Kiknek ajánlottak a szex társasjátékok és a felnőtt társasjátékok?

Főleg szabadosabb gondolkodású, lazább pároknak, baráti társaságoknak akik szeretnék feldobni a szexuális életüket vagy egyszerűen csak benne vannak egy pajzánabb játékban. A szex társasjátékok kellékei lehetnek egy házaspár, pár vagy alkalmi kapcsolat előjátékának és napjaik szexualitással való feltöltésének ill. baráti társaságok kikapcsolódásának. Néhány szextársasjáték alkalmas legénybúcsúk, leánybúcsúk és szvingérklubok programjaiba való beillesztésre is.

Mi a különbség a felnőtt társasjátékok és a szex társasjátékok között?

Alapvetően ezeknek a játékoknak két fajtája van. A szex társasjátékok sokkal direktebben a nemiségbe és szexbe torkollanak, ezek a játékok kvázi előjátékra és a szexuális élet feldobására szolgálnak, inkább párok számára. A felnőtt társasjátékok főleg baráti társaságoknak ajánlottak, ahol csak a pajzán viccelődés és időtöltés a cél. Például a népszerű Sextivity is egy felnőtt társasjáték ahol a cél 18+ fogalmak kitalálása. Itt szó sincs arról, hogy a végkifejlet szex lenne, egyszerűen pajzán és oldott, baráti, önfeledt szórakozás a cél.

Milyen népszerű szex társasjátékok léteznek?

Sex Hunting 1 szex társasjáték

Ez az egyik legrégebbi szextársasjáték, feladat és jutalom kártyákkal, amik akár a társasjátékozás után napokig felhasználható.

sex hunting szex társas

Sex Hunting 2 szex társasjáték

A népszerű Sex Hunting 1 társasjáték továbbfejlesztett változata. Nem szükséges a első rész megléte, hogy a másodikkal játszani lehessen. Az elsőnek egy továbbfejlesztett és picit drágább verziója.

sexhunting 2 szex társasjáték

Sextivity felnőtt társasjáték

Egy nem szex társasjáték, hanem egy felnőtt társas, ami kifejezetten baráti társaságoknak szól, akik csupán egy jót szeretnének szórakozni és nevetésekkel teli, pajzán időt tölteni. A Sextivity a jól ismert alap játék 18+ verziója, ahol szexualitással és nemiséggel kapcsolatos fogalmakat kell elmutogatni, lerajzolni vagy éppen elmagyarázni.

sextivity felnőtt társasjáték

Huncut Randi szex társasjáték

Ez az egyik legprémiumabb szex társasjáték a piacon, ami kifejezetten pároknak szól, de bevállalósabbak akár egy édeshármas indítására és a gátlások leoldására is használhatják.

huncutrandi szex társas játék

Lust Date szex társasjáték

Szintén egy prémium szex társasjáték, vásárlóink között erről érkezett az egyik legtöbb pozitív visszajelzés. Szintén haladóbb gondolkodás és a szexualitás iránti átlag feletti vággyal rendelkező játékosoknak ajánlott.

lust date szex társasjáték

Kinek melyik szex társasjáték ajánlott?

Elkülöníthetjük, hogy valaki csak egy jót akar pajzán vicceken nevetni és 18+os helyzetkomikumokat produkálni vagy a szexuális életét szeretné feldobni, esetleg egy édes hármas vagy szvinger klubozás előtti gátlás oldásra használja a játékot. A Sextivity a legalapabb, az csak egy felnőtt társasjáték, a Sex Hunting és a Sex Hunting 2 talán a leguniverzálisabb, ami legsokoldalűbban felhasználható, míg a Lust Date és a Huncut Randi a legmagasabbra pozicionált játék, ami inkább pároknak vagy édes hármassal próbálkozóknak ajánlott.

Szextársasjáték vélemények

Eddig egy szex társasjáték vásárló sem élt a pénz visszafizetési garanciával, mindenki meg volt elégedve a játékkal. Zömmel kirívóan jó visszajelzéseket kaptunk, a vásárlók szexuális életét felpezsdítették a szextársasjátékok.

Szextársasjáték ajándéknak

Az egyik leggyakoribb vásárlási alkalom a Valentin-nap, házassági évforduló és a születésnap. Lepje meg párját szex társasjátékkal és barikádozzák el magukat a hálószobába egy egész estés játékra.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS