Ügyfélszolgálat: +36(30)563-6134 (9 - 14 óráig)

Erotikavásár
Sebastea

Sebastea

(0 termék)

A SebaSTea márkát 2010-ben hozta létre M.G.N.S.Fernando és az összes Sebastea csomagolását kizárólag a Srí Lanka-i Unitrades Limited szakemberei irányítják - a Bartleet Group részeként. A Bartleet csoport 123 éves tapasztalattal rendelkezik a teaiparban, így a SebaSTea az egyetlen exkluzív tea márka, amely nagyon büszke lehet erre a minőségi örökségre.

A SebaSTea alapítója, Fernando az 1990-es években kezdte elköteleződését a teával szemben. Az ő óriási, a teapiacon szerzett tapasztalata Oroszországban és a FÁK országaiban képessé tette arra, hogy létrehozta a SebaSTea márkát és Ceylon legfinomabb teájáit kínálja, frissen szedve és szállítva egyenesen az termelési helyéről.

A SebaSTea csapata számos, különféle és egyedi tea típust kínál, melyek mindegyike a teák évtizedes tapasztalatára épít, és ami a legfontosabb, valódi minőséget kínálnak.

A Sebastea előnyei

  • Ökológiailag tisztított nyersanyagból dolgoznak
  • A gondos feldolgozás feltárja a tea ízének teljességét
  • A minőségi csomagolás megóvja a tea ízének összes árnyalatát
  • Gazdag ízvilág a világ minden tájáról származó tea ízesítének köszönhetően
  • Az egyes szállítmányok gondos minőségellenőrzése

Miért olyan különleges a Sebastea csomagolása?

A Sabastea csomagolása tényleg egyedi megjelenést kölcsönöz az összes teának. A papírdobozok mellett találhatunk könyv, házikó, és szívecske alakú fémdobozos csomagolást is a szálas teákhoz. A filteres Sebastea is minőségi és egyedi papír dobozokban érkezik.

Pozíció
Név (emelkedő)
Név (csökkenő)
Ár (emelkedő)
Ár (csökkenő)
Dátum (emelkedő)
Értékelés
Népszerűség
Készlet
töltés

TÖLTÉS