Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Erotikavásár

Pornósztárok, PUA-k és swinger klubok szextitkai

potencianövelő swinger klub

Sokan a potencianövelő szerek szedéséhez idős, 70 év feletti ősz hajú öregurakat társítanak, pedig ez nem feltétlen van így, számos macsó réteg használja ezeket a szereket.

A pornósztárok titka, avagy használnak-e potencianövelőket?

Természetesen igen. Erre pontos statisztikák nincsenek, de belsős iparági források alapján a felnőtt filmesek több, mint 80%-a használ valamilyen potencianövelő készítményt. Egy-egy felvétel ha csak egy 25 perces anyagról beszélünk, akkoris eltart akár 4-5 órán keresztül is a különböző beállításokkal, fényeléssel, megszakításokkal stb. Ennyi időn át még teljesítőképességük csúcsán lévő 16 éves kissrácok sem tudnak teljesíteni, ezért szokták feldobni a filmezést különböző potencianövelőkkel a híres pornószínészek. A trükk az, hogy általában a finisht veszik fel az elején, hogy a végeredmény vizuálisan jól nézzen ki és utána forgatják le az akár órákon át tartó jeleneteket. Az, hogy melyik pornószínész melyikre esküszik, az változó és a téma bizalmas jellege miatt erről kevés információ van. A magyar felnőtt filmek világában 10 évvel ezelőtt a Dragon Power volt az elterjedt, de azóta ez a termék megszűnt és átvette a helyét a közel 50 különböző OÉTI által notifikált szer. Kevesebben ugyan de használnak Viagrát is, de annak a hozzáférhetősége sokkal nehézkesebb, hiszen egy fiatal 20-as, 30-as sportos férfinak nem írnak fel ilyet az orvosok.

Sokan még a Brazzers és a Vivid híres pornószínészei közül is használnak vagy potencianövelőt vagy magömlés késleltetőt. Ennyi volna a pornószínészek titka? Valószínűleg nem, emellett azért szükséges az egészséges életmód, jó edzettségi állapot és természetesen a megfelelő intim méretek.

swingerklub

Kik azok a PUA-k és, hogy bírnak ennyit csajozni?

A PUA szó jelentése a pick-up artist, vagyis felszedő művész szabad fordításban. A puák, nem ritkán 5-6 párhuzamos barátnőt is tartanak, azonban egy fiatal lány egy héten négyszer azért igényli, hogy szexuálisan ki legyen elégítve, míg ha az ember tart 5-6 barátnőt, az heti akár 30 feletti szexuális együttlétet is jelenthet extrém esetben. Ezt hosszú távon tartani lehetetlen, még egy fiatal ereje teljében lévő férfinak is. Itt is felmerül a kérdés, hogy vajon ezek a PUA-k használnak-e potencianövelő szereket. Természetesen sokukról köztudott, hogy szednek valamilyen étrend-kiegészítőt, ami pozitívan befolyásolja a libidót. A puáknak jellemzően nagy az önbizalma ami rendkívül vonzó a nők számára. Nah de miben is gyökerezik az önbizalma egy puának? Természetesen a múltbéli hódításaiban, a visszacsatolásban illetve a sok-sok kielégített nőben. Ehhez nyújt azonban segítséget néhány potencianövelő, hogy a nagy számokat tartani tudják. Nem mondjuk, hogy minden PUA él potencianövelővel de tény, hogy köztök is elterjedt a használatuk.

A swinger klubokban is használnak potencianövelőket?

Természetesen itt is elterjedt ezeknek a szereknek a használata. Egy éjszaka alatt ilyenkor a minél több elve érvényesül, ahol számos hölgy van, sok esetben magasabb is a hölgyek száma ott elengedhetetlen kis rásegítés. A swinger klub férfiak részére potencianövelő nélkül pazarlásnak tűnhet, ezért számos swinger klubban árulnak is OÉTI-notifikált legális potencianövelőket.

 

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS