Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Erotikavásár

Óvszer fajták

óvszer fajták

Cikkünkben segítünk eligazodni az óvszerek útvesztőjében. Számtalan típusú óvszer van a piacon, melyek mind más tulajdonságukkal tudják feldobni a szexuális együttlétet. Sokan ódzkodnak az óvszerhasználattól kényelmetlen volta miatt, mert csökkentik az érzést is. Nekik is vannak óvszertípusok melyek beválhatnak. A cikkben nem célunk gyártók között relációt tenni, mindössze a különböző óvszer fajták közti különbségeket mutatjuk be. Összefoglaló cikkünkben már átfogóan bemutattuk, milyen óvszer fajták léteznek, de most következzenke részletesebben is.

Normál óvszer

A normál óvszer hagyományosan latexből készül és célja a nem kívánt terhesség megelőzése és a nemi betegségektől való megóvás. A modern óvszerek már egytől egyig síkosítottak, hogy megkönnyítsék a behatolást és ne irritálják a hüvelyt, illetve ondótartállyal vannak ellátva. A megömlés után a hímivarsejtek az ondótartályban maradnak. 

XXL óvszer

Az extra méretekkel rendelkező urak számára ajánlott az XXL óvszer, mely többnyire hagyományos óvszer, de méretét tekintve 19 centiméter és annál hosszabb, míg átmérője is nagyobb, mint a hagyományos óvszereké. Árban általában megegyeznek a hagyományos óvszerekkel, nem szoktak extra díjat felszámolni rá a gyártók.

Ejakuláció késleltető óvszer

Long Love óvszer fantázianéven fut a legtöbb gyártó kínálatában. Általában az óvszer anyaga vastagabb, mint a hagyományos óvszereké ezáltal kevésbé lehet a stimulációt érezni benne. Javasolt lehet korai magömlésben szenvedőknek, akik kisebb stimulációtól is ejakulálnak. A long love óvszerek esetükben elnyújtják a szeretkezés hosszát.

Bordázott, rücskös, bordázott és rücskös óvszer

A gyártók sok esetben valamilyen plusz stimuláló formával látják el az óvszereket, mely óvszerek a hölgyek kedvencei közé tartoznak. Ezekben az esetekben a kondom bordázott, rücskös vagy éppen mindkettő, ezáltal a gumi jobban stimulálja a hüvely belső falát és a hölgyek kéjérzetét növelni tudja. Ezek a típusú óvszerek valamelyest el is tudják az aktust nyújtani, mert érzéketlenebbé teszik a péniszt, hasonlóan a vastagabb ejakuláció késleltető óvszerekhez.

Extra vékony óvszer

Ezt az óvszertípust azoknak gyártják akik ódzkodnak az óvszerviselettől, mert gumiban kevésbé érzik partnerüket. A vékonyított falú óvszerek bensőségesebbé teszik az együttlétet és nem folytják el az örömérzetet. Az újabb fejlesztésű vékonyított falú óvszerek már strapabíróak és szakadástűrőek, annak ellenére, hogy 0,05 mm a vastagságuk.

Makk alatt szűkített óvszer

Ez egy speciális és ritka óvszer fajta, a makk alatt beszűkül ezzel nem engedi, hogy távozzon a makkból a vér, vagyis fokozza az erekció minőségét.

Péniszgyűrűs óvszer

A péniszgyűrűk lényege, hogy a pénisz tövében szorítja az artériákat ezáltal nem engedi távozni a péniszből a vért. A péniszgyűrűs óvszerek egy 2 az 1-ben megoldásként óvszerként is funkcionálnak, amellett, hogy egy egyszer használatos péniszgyűrűk is egyben. Használatuk abszolút biztonságos és javíthatják az együttlét intenzitását.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS