Ügyfélszolgálat: +36(30)563-6134 (9 - 14 óráig)

Erotikavásár
Or tea

Or tea

(0 termék)

Prémium, kínai, tradicionális tea manufaktúra, mely Kína egyik legjobb minőségű teáját állítja elő. Európaszerte népszerű import termék, mely főleg magas igényű vásárlóknak szól, akik csak szálas teában gondolkodnak.

Miben rejlik az Or Tea különlegessége?

Az Or Tea speciális kézműves teákat készít a világ minden tájáról! Tájakról és teaültetvényekről, amelyek valamiért különlegesek és nagyon ritkák. Az Or Tea egy prémium tea márka, amelynek erős kínai öröksége az ezeréves hagyományokat tükrözi. A legendás ital művészi formában való újjáalakítása maga az Or Tea! A gyártó melegen üdvözli az új generációs teafogyasztókat, és teáikat azért készítik, hogy gazdagítsák életünket ezen ősi, mégis a mai világnak megfelelő nedűvel.

Miért az Or Tea?

A gyártó csak olyan termékeket készít, amelyek minőségben és ízvilágban valamiért különlegesek. A szálas teáik alapanyaga organikus termésből, messzi földről származik. Ha az Or Teát választja ígérjük, hogy változatos és különleges élményt fog kapni! Az Or tea ajándéknak is kiválló, hiszen időtálló és exklúzív megjelenése örömöt csal az arcokra, ráadásul újrahasznosítható.

Or Tea ütántöltő

Igen, létezik utántöltő a kedvenc tea ízéhez, amelynek ára valamivel kedvezőbb, mint az eredeti Or Tea díszdobozé.

Or Tea ízek és alapanyagok

Miből készül az Or Tea? Nos, az Or gyártói törekszenek arra, hogy változatos, de széles körű alapanyagokat használjanak fel teáikhoz. Ennek megfelelően széles spektrumon mozog a felhasznált tea típusa, találunk fehér, zöld, fekete, oolong teát is a kínálatban, különböző teaültetvényekről. Természetesen a divatos gyógynövények is nagy szerepet kapnak, például a kamilla, a gyömbér, a citromfű és a menta tea. A fekete teának megtaláljuk az Early Grey és a Chai változatát is.

or tea kínálatAz Or Tea elkészítése

A teákat általánosan 100 fokos vízben, 5 percig érdemes áztatni, de minden tásdoboz alján megtalálja az aktuális teára szabott elkészítési módot.

Az Or Tea ára

Nos, igen az Or Tea nem olcsó, de ezért az árért olyan teát és teásdobozt fog kapni, amit más márkák nem kínálnak. Különleges ízek, különleges ültetvényekről. Higgyel el érdemes kipróbálni és megízlelni az organikus egyedi ízeket. Mert Or Tea, vagy mi?

Hol vásárolható meg az Or Tea?

Szerencsére az Or Tea egyre több helyen megvásárolható, köztük a kaszulacenter webshop is forgalmazza az összes típust. Csomagküldő szolgálatunk a rendelés leadása után Budapest mellett magyarország összes vidékére is gyorsan eljuttatja a terméket.

Pozíció
Név (emelkedő)
Név (csökkenő)
Ár (emelkedő)
Ár (csökkenő)
Dátum (emelkedő)
Értékelés
Népszerűség
Készlet
töltés

TÖLTÉS