Ügyfélszolgálat: +36(30)563-6134 (9 - 14 óráig)

Erotikavásár
Now Foods

Now Foods

(0 termék)

1968 óta a Now Foods vezető szerepet tölt be a természetes termékek iparában. Az amerikai nagyvállalalt, amely a természetes termékek iparának egyik legfontosabb gyártója, számos gyártósor és disztribúciós létesítmény tulajdonosa az Egyesült Államokban és Kanadában. A NOW székhelye Bloomingdale-ben, Illinois-ban található, ahol irodáik és elsődleges gyártóüzemük található. 

A 60-as évek elején az élelmiszeripar még gyerekcipőben járt. Az „egészséges ételek” különlegesek voltak, és az egészséges táplálkozást kedvelőket általában a hippi kategóriába sorolták. Ezekben a korai években, Elwood Richard vállalkozó a chicagói egészségügyi kereskedőház egy kis láncát indította el a Health House néven. Elwood fizikai vegyészként kollégiumi éveiben az egészséges ételek és táplálékkiegészítők használatával foglalkozott és a fizikai teljesítmény javítására összpontosított. Ez az idő megalapozta a táplálkozás és az egészséges ételek iránti szeretetét. A Now Foods akkoriban született, elindította saját természetes termékeket gyártó vállalatát, amely az alacsony eladási árak mellett is minőséget adott.

Ma a NOW továbbra is a Richard család tulajdonában van, és a természetes termékek iparának egyik legismertebb márkájává vált, és a természetes termékek egyik legszélesebb körét kínálja. A Now mindig hű maradt az Elwood eredeti elképzeléséhez - megfizethető, kiváló minőségű természetes termékekkel kielégíteni a fogyasztók igényeit.

Now Foods

Pozíció
Név (emelkedő)
Név (csökkenő)
Ár (emelkedő)
Ár (csökkenő)
Dátum (emelkedő)
Értékelés
Népszerűség
Készlet
töltés

TÖLTÉS