Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Erotikavásár

Szexi fehérnemű kisokos – mi az a baby doll, catsuit vagy szexi body?

szexi fehernemu

Segítünk eligazodni a szexi fehérneműk tengerében. Különböző alkathoz, különböző egyéniséghez más és más áll jól. Megkönnyítjük cikkünkkel a döntést!

Ma már egy szexi fehérnemű teljesen természetes dolog, nem kell a szexuális életnek laposnak lenni, hogy szükség legyen egy szexi fehérneműhöz, hogy feldobhassuk. Jól müködő párkapcsolatban teljesen természetes, hogy a hölgy beöltözik valamilyen kívánatos ruhába. Ezeknek számos anyaga és fajtája van. Anyag alapján a csipke fehérneműk és a harisnya anyag a legjellemzőbb de akár textil, latex vagy éppen bőr is lehet a szerelés anyaga.

Milyen szexi fehérnemű fajták vannak?

Először csak felsorolás szinten a legelterjedtebb erotikus ruha darabok a body, a catsuit vagy hálós ruha, a hálóing, a baby doll, a szexi fűző és harisnyakötő, a felnőtt jelmezek és a tangák.

Mi a különbség a különböző erotikus ruhák között?

Baby doll és szexi hálóing

A baby doll egy rövid, néha ujjatlan, laza hálóruha, amit nők éjszakai ruházatnak használtak de újabban szexi ruhaként is egyre elterjedtebb. Hossza a köldök és a comb középig érhet le, gyakran csipkével, fodrokkal vagy szalagokkal feldobva. Anyagát tekintve gyakran selyem, de sokszor áttetsző, sejtelmes anyagból készült, hogy látni engedje a nőies idomokat de, de fenntartsa az izgalmat is és takarjon. Franciaországban találták fel, hasonlóan, mint a negligeet, de ma már az angolszász kultúrkörben széles körben elterjedt. A kényelmes alvó viselet mellett/helyett a csábítás eszköze lett ez a kifinomult ruhadarab. A baby doll akár filigrán, akár molettebb hölgyeken jól mutat, így bárki nyugodt szívvel viselheti akár alváshoz akár egy szenvedélyes éjszakához.

baby doll fehernemu

Catsuit vagy hálósruha

A catsuit, vagy cicaruha egy egyrészes, egész testes ruházat, ami a törzset és a lábat is fedi, néha a karokat. Anyagát tekintve nyúlékony és sokszor átlátszó anyagból készülnek, mint a lycra, latex vagy a velúr, de a szexibb darabok neccből és harisnyából, melyek láttatni engedik a női testet. Ezek a ruhák lehetnek cipzárosak a háton, de sokszor simán csak bele lehet bújni.

A necc, vagy halászhálóból készült catsuitok a hálósruhák, melyek egyértelműen a hálószobák magányába kifejlesztett, izgató ruhadarabok. Ezeknek a cicaruháknak a célja a férfi minél magasabb izgalmi állapotának az elérése és a szenvedély felkorbácsolása.

A hálós ruhák igazán demokratikus darabok, mert jól mutatnak magas és vékony hölgyeken, de húsibb alkatúak is nyugodtan viselhetik, mert rajtuk is hasonlóan esztétikus benyomást kelt.

catsuit halos fehernemu

Body ruhadarabok

A nyolcvanas évek végén és a kilencvenes években élte fénykorát a body. de újabban megint hódít és egyre többen viselik.

A nők body hordási szokásainak az indítéka az volt, hogy tudják hordani a kosztümöket és a nadrágokat, hogy a betűrt felsők és pólók ne csússzanak ki az alsórész alól. Magas derekú szoknyához is hordható a body, nem csak nadrághoz, de erotikus ruhaként hálószobában is viselhetőek a bodyk, az előjátékhoz. Az erotikus ruhaként a csipkés bodyk és a necc bodyk a legnépszerűbbek, speciális fajtái is vannak, mint a mellemelős bodyk és az alul nyitott bodyk, amik intim együttléthez praktikusak, így a hölgy viselőjét ki sem kell csomagolni belőle.

body fehernemu

Szexi harsinyák és harisnyakötők

A harisnyák a szexi ruhák legalapabb darabjai, melyek akár utcai viseletre is hordhatóak például egy szoknya vagy sort mellé. A hálószobában önmagában egy harisnya is megállja a helyét, de jellemzően szexi fűzőkkel szokták feldobni a hatást.

A harisnyák mellé szoktak használni harisnyakötőket, melyekkel a harisnya a főzővel vagy akár a bodyval összekapcsolható, így fokozva a viselő hölgy erotikus kisugárzását.

harisnya harisnyakotovel

Szexi fűzők

A fűzők régen strukturális ruhadarabok voltak, melyeknek az alakformálás volt a fő feladata, de ma már egyszerűen a törzset borító szexi selyem, szövet vagy necc anyagú ruhadarabokat is fűzőknek hívják.

A szexi fűzőknek számos fajtája van:

  •          a derékfűzők 18-25 cm hosszúak és a derékrészt takarják, mint egy széles öv
  •          a mell alatti fűzők 28-33 centisek mely a csipő fölé is felér, megtámasztja a derékrészt, felkér a mell alá, de azt még nem támasztja meg
  •          a félmelles fűzők már 33-37 centisek, és a mell alatt azt alá is polcolják, ezek az egyik legnépszerűbb szexi fűző típusok
  •          a mellett eltakaró fűzők akár önálló felső ruházatként is szolgálnak, de jellemzően a modern világban ezek is már szexuális kiegészítők
  •          a hosszabbított fűzők akár 50 centisek is lehetnek, ezek már beérnek a derék alá a csípő irányába, és kihangsúlyozzák annak idomait

szexi fuzo

Szexi jelmez

Főleg régebbi tartós kapcsolatokban bevett szokás a szerepjáték, hogy a felek különböző szerepeket játszanak el ezzel is megőrizve a lángot. Nők körében a legjellemzőbb és leggyakoribb jelemezek a következőek: diáklány jelmez, stewardess jelmez, ápolónő fehérnemű, rendőrnő jelmez vagy éppen cheerleader vagyis pompon lány jelmez. Ezek a különböző szexi jelmezek feldobják az egysíkúvá vált szexuális életet és visszahozzák a lángot.

diaklany jelmez

Szexi bugyik, mint tanga és francia bugyi

Az egyik legalapabb szexi fehérnemű a tanga, ami nem sokat takar el a női intim tájékról és a fenékből, így ez egy kedvelt és kihívó darab, ami akár strandra akár hálószobába is hordható. A spagetti tanga a vékony pántja miatt már csak hálószobába javasolt. Speciális tanga típus létezik férfiak számára is, amit hetero kapcsolatban élő urak is szoktak viselni, főleg poénból.

Kicsit többet takaró de népszerű darab a francia bugyi hölgyek számára, ami többnyire csipkés, többet takar de sejtelmes és kifinomult, így ez is népszerű kiegészítő a hölgyek hálószobai ruhatárában.

Szexi kiegészítő ruhadarabok

Még van néhány hálószobai kiegészítő ruhadarab, amit szívesen hordanak a hölgyek és népszerűek a férfiak szemszögéből is. Egy szép body vagy fűző mellé remek kiegészítő lehet egy csipkés kesztyű. de sokan szoktak selyem szemkötőket vagy álarcokat is viselni, hogy feldobják az intim együttlétet.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS