Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Erotikavásár

Gésagolyó kisokos

gésagolyók

A gésagolyó más néven hüvelysúly, ami egy női maszturbációs eszköz. Már az ókori Japánban is használták, célja egyrészt örömszerzés, másrészt a hüvely falának erősítése volt.

Amellett, hogy a gésagolyók forró élvezetet nyújtanak, erősítik a hüvely falát, ezáltal növelik az orgazmus készséget és a hüvely falának feszességét és az izmait is erősíti. Ez előnyös a férfiak szempontjából is, hiszen a szűk és feszes hüvely a férfi vágyálmak netovábbja, nemhiába már az ókorban is használták a japán gésák a hüvelygolyókat, hogy nagyobb örömet tudjanak okozni a férfi partnereiknek.

Anyaga sokféle lehet, fém, műanyag, szilikon, gömbölyű vagy tojásdad, sima vagy rücskös, gyöngyberakásos felszínű, állhat egy vagy (zsinórral összekötött) két golyóból, sőt, létezik több gömböcskéből álló golyósor is.

A gésa golyók használhatók a Kegel gyakorlatokhoz, ezért nevezik Kegel (Ben Wa) golyóknak is.

Kiknek ajánlott a gésagolyó?

Tágabban értelmezve, minden hölgynek és lánynak aki szeretné feldobni a szexuális életét, de számos csoport van akiknek különösen hasznos a gésagolyók használata. 

A gésa golyó idősebb hölgyeknek, szülés után lévőknek vagy azoknak akik egyszerűen csak erősítenék a hüvelyük falát. A gésagolyók a hüvely izomzata mellett a húgycső és a végbél izomzatát is erősítik, így inkontinencia ellen is hasznos eszköz. A gésa golyó valójában egy három az egyben intim eszköz, ami szolgálhat egészségügyi, maszturbációs és szex tréning célokat is. E komplexitása miatt javasolható a szűken vett célcsoportján kívül 18 éves lányoktól 70 éves hölgyekig, bárkinek.

Az erős hüvelyfalnak hála a hölgyek  erősebb orgazmust képesek elérni ill. azok akiknek nem sikerült még elérni a hüvelyi orgazmust kis gésa golyó tréningezéssel kifejleszthetik ezt a képességet. A saját orgazmus mellett a férfiak kéjérzetét is erősen növeli, ha a partner hölgy szakavatott gésa golyó felhasználó.

A gésák mesterei voltak a hüvelysúly használatának. Aktus közben képesek voltak a hüvelyük falát hullámszerűen mozgatni, ezáltal a partner orgazmusának erősségét is fokozni.

A gésagolyók használata

Kezdőknek elég lehet akár egy golyó is első körben. Először próbálja meg a hüvely falát összeszorítani és bent tartani a golyót. Eleinte kétszer 10 perc is elegendő lehet. 2 hét után már érezhető a különbség, ami után már kettes vagy hármas golyósorokkal is lehet próbálkozni, akár hosszabb ideig is. Ha már ez is profin megy, akkor a csipő körzésével járathatóak a kis hüvelysúlyuk a vaginában. A gésa golyó használata izgalmas is lehet, az igazán profik akár egy 20-30 perces busz / vonat útra is beteszik és mosolyognak magukban, hogy ezt a kis titkot csak ők tudják.

A gésagolyók felhelyezése előtt célszerű síkosítót használni, hogy a golyók zavartalanul tudjanak mozogni és ne akadjanak meg. A síkosítót a golyókra kell kenni és ezután lehet felhelyezni őket. Kezdőknek a nagyobb méretű, műanyag és tojásformájú gésagolyók javasoltak. A felhelyezés akár állva is történhet, nem szükséges lefeküdni hozzá. 

A gésa golyót tréningezés mellett akár az előjáték és az aktusok során is fel lehet használni. A gésagolyó használata önmagában a legritkább esetben jár orgazmussal, de a hüvely benedvesítésére és előjátékhoz tökéletesen megfelelő.

Egészen extrém eredmények is elérhetőek a gésa glyós „edzések” által. Mindenki számára jól ismertek például a thai ping pong showk, ahol edzett hüvelyfalú hölgyek ping pong golyókat lőnek ki akár több, mint 10 méterre is, az izmaik összehúzásával. Ezekhez az extrém teljesítményekhez hosszú hónapok vagy évek gésa golyózása jutatta el őket.

Középkorú nőknél már előfordulhat inkontinencia, vagyis vizelet visszatartási probléma. Ezeket a gondokat is képes elmulasztani, de legalábbis a tüneteket enyhíteni a rendszeres gésagolyó használat. Csodát azonban ne várjunk már másnap, ez is olyan, mint az edzés, hosszabb idő, míg érezhető lesz a hatása. Pár hét gésa golyó használat után már érezhető lesz a különbség, de 3 hónap, míg az eredmény szignifikáns lesz. Ahogy a gésa golyó használó egyre rutinosabb lesz egyre hosszabb ideig lesz képes benntartani a golyókat. 

Milyen fajta gésagolyók léteznek?

A hüvelysúlyok anyaga sokféle lehet, mint króm, üveg, műanyag, szilikon, PVC. Ezek közül a krómozottat a kopása miatt kevésbé ajánljuk, míg a legjobbak a különböző műanyagok.

Formájuk alapján is beszélhetünk gömb alakú és tojásformájú gésa golyókról is. Kezdőknek leginkább a rögbi labda formájúak a legmegfelelőbbek. Fontos továbbá, hogy a műanyag és szilikon gésa golyókat inkább vízbázisú síkosítókkal használjuk.

Az esetek nagy többségében 2 gólyóból állnak, de egyedi esetekben vannak 1 és 3 golyós kivitelek is. Extrém esetekben a gyártók rücskös és érdesített falú golyókat is készítenek.

Ár tekintetében az alap belépő modellektől akár a sokszázezer forintos arany gésagolyókig terjed a kínálat.

Van-e kockázata?

Bár a Kegel golyókat általában biztonságosnak tekintik, náhány dolgot szem előtt kell tartani.

Egyszerre maximum 5 másodpercig feszítse meg izmait, legalább 5 másodperces szünetekkel. A túl hosszú ideig tartó vagy szünet nélküli szorítás túledzheti a hüvelyi izmokat, és ideiglenes feszültséget okozhat.

Nem szabad egyszerre négy-hat óránál hosszabb ideig benttartani a Kegel-golyókat. 

A Kegel golyóit minden használat előtt és után is meg kell tisztítania. A szennyezett Kegel-golyók használata fertőzést eredményezhet.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS