Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Erotikavásár

Egy különleges vibrátor - Crave Duet Lux

CraveDuet Lux

A Flash memória meghajtók különféle formában jelennek meg - műanyag sushi daraboktól kezdve, a svájci bicskán át a Hello Kitty figurákig. Most itt az egyik legfurcsább versenyző: egy vibrátor.

Egy beépített flash memóriával rendelkező erotikus játék a legújabb a növekvő és fejlődő erotikus iparágban. Az erotikus játék készítője a Crave - egy új San Francisco-i cég - amelyet egy Stanford Egyetemi tervezőmérnök indított el, és akinek a Duet névre keresztelt vibrátora ebben az évben mutatkozott be a Good Vibrations üzletekben (San Francisco és New York).

A Duet Lux úgy néz ki, mint egy elegáns villa, szilikonnal és aranyozott részekkel. A fedélzeten 8 gigabájt memóriával rendelkező USB-portos eszközért 219 dollárt kell leszurkolni, míg a 16 gigabájtos verizió 349 dollárért vásárolható meg.

A nyilvánvaló kérdés: miért szükséges a számítógépes memória? 

A Crave eredeti szándéka nem a memória volt. Az ötlet egyszerűen az volt, hogy a készülék USB-porton keresztül tölthető legyen, így mellőzve a kábeleket vagy az elemeket.

Ám egy csomó tesztelő megkérdezte, hogy lehet-e tárolni rajta dolgokat, így jött képbe a beépített memória. A tesztelők és mások is kifejtették, hogy a vibráló memóriát a magánanyagok tárolására szeretnék használni - nem csak erotikus fájlokat, hanem dokumentumokat is. A felhasználók eltávolíthatják a rezgő részt a tetején, aminek következtében akár egy Starbucks-ban is használható lesz az eszköz, mint egy egyszrű flash memória.

Általánosabban, a Duet kivételnek tűnik, amely erősíti a szabályt. Mr. Topolovac - a Crave társalapítója - azt mondja, hogy nincsenek más vibrátorok a piacon egy beépített számítógépes memóriával, bár egyre több eszköz létezik, ami USB portokon keresztül tölthető.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS