Ügyfélszolgálat: +36(30)563-6134 (9 - 14 óráig)

Erotikavásár
Chili Hungária

Chili Hungária

(0 termék)

A Chili Hungária egy magyar kézben lévő kézműves chii szószokat készítő manufaktúra. Csak saját termesztésű növényeket használnak fel, ötvözve a hagyományos módszereket és eljárásokat a modern technológiával. A chili manufaktúrát Diczkó László és felesége Diczkó Enikő vezeti, már 2011 óta. 

Tevékenységüket a Hajdú-Bihar Megyei Terméktanács 2013-ban Hajdú-Bihar Megyei Minőségi termékdíjjal jutalmazta, 2014-ben pedig a 100 ml-es chili szósz sorozat Kitüntetett Minőségi termékdíjat nyert. Első magyarként indultak 2015-ben, az Egyesült Államokban rendezett World Hot Sauce Awards-on. Tizennégy országból, közel száz gyártó, több mint kétszáznegyven terméke közül a Spirit of Attila szósz kategóriájában világbajnok lett.

2015 szeptemberében a manufaktúra munkáját a Magyar Kézműves Remek címmel ismerte el a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. 2016-ban a New Yorkban megrendezett The Hot Pepper Awards-on különleges termékük a Hab’n’go, kategória harmadik helyezést ért el. Ugyanebben az évben a World Hot Sauce Awards-on, a Kabai Tüzes Mennykő szószunk kategóriájában második lett.

Pozíció
Név (emelkedő)
Név (csökkenő)
Ár (emelkedő)
Ár (csökkenő)
Dátum (emelkedő)
Értékelés
Népszerűség
Készlet
töltés

TÖLTÉS