Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Erotikavásár

A vibrátorok használata az intenzívebb orgazmusért

a vibrátor és az orgazmus

Ess szerelembe újra és újra! Megtanulni a vibrátor használatát hihetetlenül élvezetes, és remek módja hogy felfedezzük, mekkora élvezet is adhat a hálószobában. Ez a tutorial megmutatja, hogyan is használd a vibrátorod a magányos estéknél, csakúgy mintha a pároddal lennétek együtt.

1. Találd meg a legjobbat magadnak

Az első fontos dolog, hogy rájöjjünk, ha van egy vibrátorunk az teljesen normális. Egy tanulmányból kiderült, hogy a diáklányok 55 százaléka tart legalább egy darabot otthon, tehát ha van egy vibrátorunk, azt nem kell szégyellni. Teljesen normális dolog.

Fontos, hogy rájöjjünk, nem csak a drága lehet a jó. Míg egy “Rabbit” vagy egy “Hitachi” vibrátor 25 000 Ft-ba is kerülhet, mi rendelhetünk egy hasonlóan jót 1500 Ft-ért, ráadásul ezeket általában diszkréten szállítják ki, így senki sem szerez rajtad kívül tudomást a rendelésedről.

2. Ha egyszer lesz egy vibrátorod, ezt tudnod kell!

Mielőtt elkezdenéd használni a vibrátorod szex közben, fontos, hogy először az egyedül tanuld meg jól használni. Ezáltal sokkal élvezetesebbé válik a szex, ugyanis már tudod, hogyan is kell azt használni a maximális élvezet érdekében.

Ha bekapcsolod, kezdj játszani a fokozatokkal és/vagy a beállításokkal, így könnyen megtapasztalod, melyik is a legkényeztetőbb. Ha már bekapcsoltad, érezni fogod mennyire jó érzés csak az, ha a kezedben tartod.

3. Használd, hogy életed orgazmusát éld át

Találnod kell egy csendes és nyugodt helyet, ahol senki sem fog zavarni. Győződj meg arról, hogy nyugodt és kényelmes helyzetben vagy, emellett pedig rá is tudsz hangolódni. Minden hölgynél más és más dolog kell, hogy nyugodtan rá tudjanak hangolódni egy ilyen “kalandra”. Néhányuknak pornográf tartalmat kell nézniük, néhány hölgynek csak képek szükségesek, és vannak, akinek nem kell más, csak a “piszkos fantáziája”. Ne feledjük, nem bízhatunk mindent a vibrátorunkra. Nekünk is mindent meg kell tennünk a maximális élvezetért.

Ha úgy érzed, megjött a kedved, a leggyengébb fokozatra kapcsold a vibrátort, és szép lassan húzd végig a testeden. Ne az legyen a lényeg, hogy rögtön a legérzékenyebb területre térjen, helyette inkább izgasd a testedet, és figyelj arra, hogy mi a kellemes. Észre fogod venni, hogy testednek különböző területei más és más módon fognak reagálni rá. Lesz, ahol túl intenzív érzés lesz, talán inkább irritáló mintsem kellemes. Itt csak annyit kell tenned, hogy csökkented az intenzitást. Ott, ahol inkább kellemes érzést kelt, az intenzitást feljebb lehet venni, így a maximális élvezetben lehet részed.

4. Inkább arra figyelj, hogy mi a jó, ahelyett hogy az orgazmus miatt aggódnál

Végül vigyük le a vibrátort az intim területre, és itt mégnagyobb figyelmet kell szentelnünk annak, hogy mi a jó érzés. Ha szeretnéd növelni az örömöd, lassan vidd közelebb és közelebb a vibrátort a csiklódhoz, azonban itt már nem árt figyelni, ugyanis sok nő állítja, hogy a vibrátor és a csikló közvetlen találkozása fájdalmas.

Ha követed ezeket a technikákat, az orgazmust elérése gyerekjáték lesz.

5. Legyen része a vibrátor a szexuális életednek

A vibrátor az egyik legjobb módja, hogy a szex forró legyen, különösen ha csak a “magányos menetekben” jutsz el a csúcspontra.

A legjobb, ha az ágy mellett tartod, így bármikor kéznél van egy vad szexhez is.

A vibrátort szex közben használni az egyik legjobb dolog, viszont ne felejtsük el, hogy az előjátéknál is nagy szerepe van. Ilyenkor bármelyik intim résznél lehet használni, ahogy az a legjobb. Akár kívül, akár belül, a lényeg, hogy élvezd.

A legjobb póz a vibrátor használatára a kutya, de más pózban is érdemes kipróbálni, így hamar rájöhetünk, melyik is a legjobb számunkra.

6. Használd a vibrátorod és mutass egy jó műsort a párodnak

Emlékezz, a férfiak vizuális típusok. Pontosan ezért szeretik a pornót is. Szóval a fényt vedd lejjebb a szobában, és csak csináld amit akkor szoktál, amikor egyedül vagy. Talán azt fogod érezni, hogy a párod azt gondolja, ő nem elég neked ha szex közben használod a vibrátort. Ha ez a helyzet, tudasd vele, hogy ez teljesen más. Mondd el neki, hogy ahhoz, hogy elérj a csúcsra, neked is kell tenned, és a vibrátor egy jó megoldás erre.

Néhány srác ezt nem fogja megérteni, és még talán dühösek is lesznek, szóval ne várd, hogy ez minden fiúnál működjön.

A legutolsó dolog, amit tudnod kell a vibrátor használatával kapcsolatban, hogy ne válj függővé. Ha minden éjszaka a vibrátoroddal játszol, egy idő után csak azzal lesz orgazmusod, és nem fogod a szexben örömöd lelni.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS