Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Erotikavásár

9 bizzar szexuális játékszer

kamerás vibrátor

A szexuális játékok évezredek óta léteznek, mind primitív, mind innovatív formában. Mindig is az volt a cél, hogy örömet szerezzenek, legyen szó solo játékról vagy partnerrel végzett tevékenységről. És miközben különböző formákban jönnek meg, néha viccesek, olyanok, mint az új szexpozok, mindig érdemes kipróbálni őket.

Míg az emberek általában szeretik a klasszikus szexuális játékszereket, mint például a nyúl vibratort vagy a jó öreg posidugót, addig a szexipar hozott néhány vad kelléket, amelyről első pillantásra nem hisszük el, hogy tényleg léternek. Bármit is gondol elsőre, és tényleg van néhány nagyon szokatlan szexuális játék, higgye el érdemes megnézni őket!

1. Bacon ízesítésű síkosító

Szeretne megkóstolni egy kis húst, miközben... más féle húst kóstol meg? Nem vagyunk biztosak abban, hogy tetszetős a baconos ízű síkosító, és valami azt súgja, hogy ez a ham & eggs kombináció nem emlékeztet minket a reggeli ham & eggs ízére. Ha tényleg szereti az újdonságokat, akkor megkóstolhatja a szalonna ízű óvszreket is!

bacon síkosító

2. Kis Jézus popsi dugó

A Húsvét előtt pont időben, az ajándék kosarakhoz ez lehet a valaha volt legsértőbb ajándékok egyike - egy kis Jézus popsi dugó! Hát nem tudjuk kinek fog ez bejönni, de ki tudja.

kisjézus popsidugó

3. Svakom Gaga kamerás vibrator

Ezt a "Sex Selfie Stick"-ként ismerhetik, ami egy szilikon vibrátor, amely lehetővé teszi a nők számára, hogy szelfit készítsenek a hüvely belsejében. Igen. Nem vagyunk biztosak ennek létjogosultságában sem.

camera vibrator

4. Clone-a-Willy

A távolsági kapcsolatok kemények. De valaha is fontolóra vette, hogy megformálja a pasija péniszét, hogy még akkor is élvezhesse, ha nincs ott? Azt mondják a férfiak úgy érzik, hogy fenyegetőek az olyan műpéniszek, amelyek nagyobbak, mint az ő szerszámuk, így ez egy jó módja annak, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a pasija nem sértődik meg!

clone-a-willy

5. Fleshlight Launchpad

Vannak, akik valóban imádják az iPad-jüket? Eléggé, hogy szexeljenek vele? Talán. Ezzel a maszturbátorral párosított iPad tokkal teljesen új dimenziót nyithat a szexre.

fleshlight

6. Dildo Maker

Ez még mindig csak tervezési állapotban van - de a WTF tényezője lenyűgöző. Nincsenek szexuális játékok a közelben? Készíts magadnak egyet!

dildo maker

7. Belladonna lába

Jól van, egy csomó nagyon érdekes fétis létezik - és a lábak a lista elején vannak. Ezeket a lábakat a pornósztár, Belladonna után modellezték - feltételezzük, hogy azoknak, akiknek lábfej fétisük van kedvelik majd a pornócsillag lábát. Értelme semmi.

belladonna lába

8. A Handie

Ez egy szilikon szex kesztyű a férfiaknak, beépített vibrátorral és egy síkosító adagolóval. Nem úgy néz ki, mintha a termék elérné a célját, így nem tudják, mi a sorsa ennek a készüléknek, de az biztos, hogy az emberek beszélnek róla!

a handie

9. Shock terápiás mellbimbó szorítók

Nyitott arra, hogy kipróbálja a BDSM-et? Bár egyetértünk abban, hogy van egy kis élvezet a kis fájdalom mögött, azért az egyszerűen félelmetes, ha egymás mellbimbóit a szexuális móka nevében akarjuk felhasználni ezzel a mini sokkolóval.

shock therapy

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS