Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Erotikavásár

5 őrült dolog amit sohasem tudtál a vibrátorról

vibrátor érdekes tények

Micsodaaaa?

Néhányan nyulaknak hívják, mások elefántnak, szóval a vibrátornak számos elnevezése lehet, amik a kényelmére, használatára és a kényeztetésére utalnak, általában azonban csak vibrátornak hívjuk őket. Minden nőnek rendelkeznie kell egy vibrátorral, azonban ez nem így van. Talán ez a tudás hiánya miatt alakult így a vibrátorokkal és ezek kényeztetésével kapcsolatban. Összegyűjtöttünk 5 dolgot, amit minden nőnek tudnia kell a “legjobb barátjáról”, így talán felkeltve érdeklődésüket a témával kapcsolatban.

A vibrátor neked való

Persze, segítenek neked az orgazmus elérésében férfiak nélkül, de a “neked való” inkább az egészségedre utal. Vizsgálatok kimutatták, hogy azok a nők, akik használnak vibrátort, kevesebb nőgyógyászati problémájuk akadt, mint akik nem tesznek így. Vagyis, amikor vibrátort használ, lényegében a vaginája egészségéről is gondoskodik.

A férfiak nem utálják

Ellentétben a közhiedelemmel, a férfiak nincsenek a vibrátor ellen. Talán nem minden férfi ajándékoz vibrátort a párjának, de egy tanulmányból kiderült, hogy a férfiaknak általában semleges véleményük van azzal kapcsolatban, hogy használnak e vibrátort a nők, és sokan egyetértenek azzal, hogy a vibrátor hozzájárul a női egészséghez.

A bizalom a vibrátorban csodákra képes

Egy kutatás szerint azok a nők, akik pozitív véleménnyel voltak a vibrátorokkal kapcsolatban – és az elmúlt 30 napban használták is – magasabb szexuális elégedettségről számoltak be. Ez jobb és több orgazmust jelent.

Piszkosak

Nem, most kivételesen nem a “piszkos fantáziára” gondolunk. Tényleg piszkosak lehetnek, gondolj csak bele hány helyen lehetett az utolsó tisztogatás után, feltéve persze ha volt már tisztogatva. Sajnáljuk ha kicsit elrémítettünk titeket, de ez az igazság, hölgyeim.

Igaz, egy szexjáték tisztább mint egy átlagos hétköznapi tárgy, de ezt is szükséges tisztítani. Ha nem a tökéletességre törekszünk elég lesz a szappan is. Fogjunk egy melegvózzel benedvesített ruhát, szappanozzuk be és csak töröljük át, azonban az elemtartót jobb elkerülni.

Nem örök életű

Egy jó minőségű vibrátor hosszú ideig bírja, azonban egy olcsóbb, amit rendszeresen használnak 1 év után el lehet dobni. Ha gumiból készült mindenképpen ki kell dobni 1 év múlva, nem számít mennyibe került.

Ezeken az anyagokon baktériumok telepednek meg, ezért 1 évnél nem ajánlott tovább tartani őket. A jó hír azonban, hogy a jó minőségű vibrátorokat gyakran garanciával árulják, így ha azt nem lehet többet használni, könnyen ki is lehet cseréltetni.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS