Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

Erotikavásár

15 Bizarr Vibrátoros Story

vibrátor story

“Egyszer egy elektromos fogkefét használtam vibrátornak, a nővérem később azzal mosott fogat”. 15 ilyen és hasonló vibrátoros történet a nagyvilágból. Érdemes elolvasni őket, néhány éléggé vicces történet!

1. A valaha volt legrosszabb üzenet apámtól

Egyszer egy vibrátort raktam a fenekembe, de a vákuum hatására az felcsúszott, így rohantam a kóházba. Egy hónappal később az apám egy csoportos üzenetet küldött nekem és anyukámnak, amiben egy kép volt egy üvegbe szorult dugóról ami fütyürészik, azzal a címmel, hogy “Karácsonyi ajándék ötletek”. Szerintetek mi lehet rosszabb annál, ha egy vibrátorral a fenekedben állítasz be a kórházba, hogy azt szedjék ki. Apám erre viccelődött vele.

2. A legkeményebb iskolai játék

Egy kis, vidéki iskolában tanítottam egy első osztályt. Elkezdtünk játszani, az egyik kislány pedig elővette az anyja vibrátorát, bekapcsolta, majd büszkén nézte ahogy az az asztalon rezeg. Egy másik gyerek rögtön mgkérdezte, hogy megfoghatja e? Én erre rávágtam, hogy NEM! Eltetettem vele, és kiküldtem kezet mosni.

3. A kedvenc minivibrátorom

Volt egyszer egy kicsi vibrátorom, amit fel lehetett helyezni és távirányítóról lehetett irányítani. Egyszer amikor elmentem egy kávézóba dolgozni, úgy döntöttem használom, mert valami újra vágytam. Remek volt, mindaddig, amíg el nem csúsztam a lépcsőn és a hirtelen megfeszüléstől jobban felcsúszott és bennem maradt. 2 órába telt, mire az orvos kitudta szedni belőlem.

4. A motel szoba

Régebben egy motelben dolgoztam mint takarító. Sohasem fogom elfelejteni az egyik szobát. A szemetes és a szoba tele volt meztelen nagymama újságokkal, a fiókok pedig telis-tele voltak vibrátorokkal. Tisztán emlékszem, az egyik fiókban egy, már félig szétesett vibrátor volt, de még mindig rezgett.

5. A "rezgő" állásinterjú

Egyszer amikor mentem a bárátomhoz aki elég távol lakott tőlem, elmentem egy állásinterjúra is. Amikor elmentem az interjúra, a vibrátor a neszeszeremben elkezdett rezegni. A főnök megkérdezte, hogy mi rezeg, mire én azt hazudtam, hogy a telefonom. Azonban amikor ki kellett vennem, hogy lenémítsam, meglátta. Végül nem kaptam meg az állást.

6. A legrosszabb fogmosás

Egyszer vibrátornak használtam a nővérem fogkeféjét. Mikor végeztem ő megmosta vele a fogát. Nagyon szörnyű volt a tudat, hogy mit is csináltam a fogkefével a fogmosás előtt.

7. A nagymama dildó

A nagymamám halála után, amikor a szekrényébe kutattunk emlékek után, megtaláltuk a fehér vibrátorát. Rögtön abbahagytuk a keresést, és elmentünk kezet mosni. Elég bizarr volt.

8. A villanykörte

Egyszer én, és két szobatársam egy hatalmas kék vibrátort raktunk a szekrénybe egy műkézzel együtt. Egyszer, amikor nem voltam otthon, apukám átjött, és mondta a lányoknak, hogy kicseréli a villanykörtét a szekrényben. A szobatársam gyorsan berohant, hogy eltegye a vibrátort, azonban nem tudta kiszedni a műkézből, és végül a vibrátor elemei kirepültek apám lábai elé.

9. Az új elemek

Amikor megvettem az első vibrátoromat, nagyon sokszor használtam. Egyszer amikor új elemeket raktam bele, hirtelen leállt. Amikor kihúztam, hogy megnézzem mi van vele, hatalmas füstfelhő áramlott ki az elemtartóból, és az elemek szivárogtak. Nem kellett sok, hogy a vibrátor rövidzárlatos legyen. Mondanom se kell, az életem pergett le előttem.

10. A kínos repülés hazafelé

Éppen hazaindultam az egyetemről. Amikor felszálltam a gépre (ami tele volt utassal), csak annyit láttam, hogy kettő fickó beszélget a pilótával, aki ezután egyenesen felém sétált, és megkérdezte kifejezetten hangosan, hogy mi rezeg a poggyászomban? Erre elkellett neki mondanom, hogy az a vibrátorom, és engedélyt kellett adnom a két fickónak, hogy kikapcsolhassák. Életem leghosszabb repülése volt.

11. Otthon, egyedül...

Egy nap otthon maszturbáltam, mert azt gondoltam senki sincs otthon. Egyszer csak felkiált apám, hogy mi ez a zizegő hang, és mégis honnan jön? Gyorsan kikapcsoltam, és ijedtemben meg sem mertem szólalni.

12. A törött vibrátor

A barátom egyszer vett nekem egy vibrátort, hogy ne legyenek unalmasak az estéim. Ez mind jó és vicces volt, mindaddig, amíg egyszer együtt voltunk, és nem hallottunk egy hangos repedést. A vibrátor egyik fele a kezében volt, a másik pedig belém szorult. Ő elakart vinni a kórházba, de én inkább kinyomtam, mintha csak szültem volna. Ez volt életem legkínosabb pillanata.

13. A repülőtér...

Megtanultam, hogy a repülőtéren soha nem szabad kivenni a vibrátorból az elemeket, mert az a biztonsági kapunál úgy fog tűnni, mintha egy üres kis tároló lenne, amiben csempészni lehet. A biztonsági őrök nem kérdeztek arról, hogy akarok e egy privát szobát, csak elkezdték feltúrni a csomagomat. Amikor megtalálták a vibrátoromat, csak annyit mondtak, hogy “Oh, hmm, jó utat kívánunk”, majd szépen visszapakolták az összes ruhámat.

14. Meglepetés a vacsoránál

Éppen bújócskáztunk, amikor elbújtam anyámék szekrényében, és közben kutakodni kezdtem. Találtam valamit, de nem tudtam, hogy mi az, ezért a zsebembe raktam, hogy majd vacsoránál megkérdezem mi az. Nos eljött a vacsora ideje, én pedig az asztalnál előkaptam a zsebemből a vibrátort. Anyám felsikított, kikapta a kezemből, és felrohant az emeletre. Én annyira megijedtem, hogy elkezdtem sírni. Pár évvel később, mikor már nagyobb voltam mindent megértettem arról az estéről.

15. A Jack Rabbit vibrátor

Egyszer vettem egy Jack Rabbit vibrátort, ami olyan nyuszis vibrátor és amin egyfajta forgó gyöngyök voltak. Egy nap, amikor használtam ezek a gyöngyök átszakíották a műanyag réteget, és egy igen fájdalmas kalandban volt részem. A vibrátort vissza kellett küldenem a cégnek, mert nem hitték el, hogy ez tényleg megtörtént. 

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS